- Офіційні дистриб'ютори
- Контакти
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
-
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
Підвищення якості пшениці
Наприклад, для годування тварин або для помелу хлібного чи кондитерського борошна. Основні показники якості зерна – це вміст білку, питома вага зерна, число падіння по Хагбергу (HFN) і крохмалистість зерна. Програма живлення, розроблена з урахуванням потрібних показників, сприяє отриманню врожаю необхідного рівня якості.
Азот і калій здійснюють найбільший вплив на якість зерна. Азот необхідний для формування білку або крохмалю в зерні. Калій підтримує структуру рослини, що зберігає посіви від вилягання, в результаті якого зменшується число падіння і питома вага зерна.
Такі елементи як сірка і марганець впливають на вміст білка і питому вагу зерна відповідно, у той час, як цинк сприяє азотистому обміну, в результаті чого вміст білка в зерні також підвищується.
Азія та Океанія