- Офіційні дистриб'ютори
- Контакти
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
-
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
Підвищення якості зерняткових
Саме тому загальний вміст розчинних твердих речовин (TSS) має важливе значення під час оцінки якості фруктового плоду. TSS оцінюється за шкалою o Брікса, за допомогою рефрактометрії або ближньої інфрачервоної спектроскопії. Ці показники можуть використовуватися для перевірки зрілості та стиглості плодів, які є важливими для визначення часу збору врожаю. Збалансоване живлення культури може вплинути на вміст TSS в плоді.
Азот і калій
Азот позитивно впливає на вміст розчинних речовин в яблуках та грушах. Калій також відіграє важливу роль у солодкості, що вимірюється за шкалою oБрікса - як доведено в ході випробувань в Індії. Зазвичай шкала Брікса використовується для наближення вмісту TSS, оскільки розчинні цукри зазвичай становлять понад 75 - 85% розчинних твердих речовин.
Магній
Характеристика кислотності яблук є важливою як для ринку свіжих, так і для переробки. Це одна з основних групових характеристик, що визначає смак. Чим вище рівень кислотності, тим кращий аромат і спраго-втамовуючі властивості безалкогольних напоїв.
Магній має незначний вплив на кислотність фруктів
Азія та Океанія