- Офіційні дистриб'ютори
- Контакти
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
-
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
Цукровий буряк - Ключові факти
Сахароза - основний елемент цукрових буряків. Вони містять від 13 до 22% сахарози. Сахароза широко використовується як чистий високоенергетичний продукт або харчова добавка. Харчові добавки з високим вмістом волокна виготовляються з побічного продукту переробки цукрових буряків - бурякового жому.
Буряковий жом і меляса - побічні продукти переробки цукрових буряків, що широко використовуються як кормові добавки для тварин. Це цінне джерело клітковини в раціоні, що також посилюють смакові якості кормів. Гичка (листя) цукрових буряків можна використовувати у якості фуражу для тварин. Можна випасати овець і велику рогату худобу на бурякових полях восени у якості утилізації залишків. Велика рогата худоба та вівці також їдять маленькі буряки, що залишились на полі після збору врожаю. Бурякова гичка є відмінним джерелом білка, вітаміну А і вуглеводів.
Меляса - побічний продукт переробки цукрових буряків - широко використовується в спиртовій, фармацевтичній та дріжджовій галузях. Відпрацьоване вапно з переробки цукрових буряків є відмінним ґрунтовим меліорантом, що підвищує рівень рН ґрунту, а також містить такі цінні для рослин поживні речовини, як фосфор і калій. Також можна використати очищені стічні води для зрошення. У деяких районах цукровий буряк зараз використовується для виробництва біоетанолу.
Якість цукрових буряків залежить від вмісту сахарози в коренеплодах та рівня сторонніх домішок, які необхідно видалити під час цукроваріння. Правильне використання азотних добрив посилює кореневий ріст і вихід цукру. Однак надмірна його кількість може збільшити домішки та зменшити вміст цукру та можливість його видобутку.
Після доставки на цукровий завод перевіряються наступні параметри:
Аспекти, які можуть вплинути на отримання цукру:
Азія та Океанія