- Офіційні дистриб'ютори
- Контакти
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
-
-
YaraVita BIOTRYG - біостимулянти
Покращення якості цибулі та часнику
Пекучість значною мірою пов'язана з вмістом сірки, що залежить від наявних в них небілкових амінокислот. Солодкість можна визначити рівнем цукру в цибулині. Хоч вимірювання рівнів цих елементів може бути складною задачею, однак, як вже відомо, ефективне живлення рослин допомагає контролювати ці показники.
Сірка та гострота цибулин
Вміст сірки відіграє вирішальну роль у формуванні смаку і гостроти цибулини. Дози, що вносяться, слід розраховувати, зважаючи на вимоги ринку. Вона може покращити пружність та колір шкірки. Сірка помітно впливає на гостроту цибулі через збільшений вміст піровиноградної кислоти в цибулині. Тому важливо вносити сірку в правильний час та у відповідній дозі, щоб якість відповідала вимогам ринку.
Вміст сірки та цукру
Сірка також помітно впливає на вміст цукру в цибулині. Таким чином, тип ґрунту та застосування сірки в рамках програми живлення мають бути ретельно продумані, щоб врожай відповідав ринковим критеріям. Наприклад, солодку цибулю краще вирощувати на ґрунті з низьким рівнем сірки. Отже, добрива із невисоким вмістом цього елементу мають застосовуватись на початку сезону, щоб мінімізувати поглинання цього елементу цибулиною.
Азія та Океанія